Om Sense

Sense makes more Sense!

Sense grundades i april 1977 av Leif Sundberg. Sortimentet bestod då av Fiberpennor tillverkade i Storbritannien och elektronik i form av bl.a. räknare och skrivmaskiner. Ganska snart utökades sortimentet till att inkludera ytterligare skrivmaterial och successivt skapades grunden för vårt nuvarande sortiment med färgläggningsartiklar för barn.

Med högsta fokus på säkerhet och innehåll har vi stolt fortsatt vårt betydelsefulla arbete med att säkerställa våra produkter och arbeta för bevarandet av vår miljö.

Vi välkomnar de utökade krav på barnprodukter och dess ansvariga tillverkare som den skärpta lagstiftningen medför. Företagets affärsidé är att utveckla, anpassa och via återförsäljare marknadsföra egna och utländska fabrikanters varumärken. Vår ambition är att erbjuda kunden en god kvalitet till ett rimligt pris där trygghet och kunskap om produkten värderas högt.

omSense

Företaget har sedan 1991 funnits i egna lokaler i Jordbro, Haninge söder om Stockholm, och våra kunder finns att hitta förutom i Sverige, även i Finland, Danmark och Norge. Vi ser med spänning fram emot de nya utmaningar vi ställs inför när vi nu tar steget och marknadsför vårt fina barnsortiment i övriga Europa.

0

Varukorg