Om Sense

Sense makes more Sense!

Sense grundades i april 1977 av Leif och Siw Sundberg. Sortimentet bestod till att börja med av Fiberpennor tillverkade i Storbritannien och elektronik i form av bl.a. räknare och skrivmaskiner. Ganska snart utökades sortimentet till att inkludera ytterligare skrivmaterial och successivt skapades grunden för vårt nuvarande sortiment, det som kommit att bli vårt signum och mest framstående produktgrupp, våra välbekanta röda förpackningar med färgläggningsartiklar för barn.

Med högsta fokus på säkerhet och innehåll har vi stolt fortsatt vårt betydelsefulla arbete med att säkerställa våra produkter och arbeta för bevarandet av vår miljö.

Med säkerhet som grundfilosofi och som den tveklöst viktigaste delen i vårt arbete med produktutveckling, välkomnar vi de utökade krav på barnprodukter och dess ansvariga tillverkare som en skärpt lagstiftningen medför. 

Vår affärsidé är att utveckla, anpassa och via återförsäljare marknadsföra Sense produkter. Ambitionen är att erbjuda våra kunder en god kvalitet till ett rimligt pris där trygghet och kunskap om produkten värderas högt.

Företaget har sedan 1991 funnits i egna lokaler i Jordbro, Haninge söder om Stockholm, och våra kunder finns att hitta förutom i Sverige, även i Finland, Danmark och Norge. Vi ser med spänning fram emot de nya utmaningar vi ställs inför när vi nu tar steget och marknadsför vårt fina barnsortiment i övriga Europa.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår